img-nacionello-featuredHet Nacionello Sportpark is op 11 januari 2003 opgericht en is gelegen aan de Tout Lui Fautkanaalweg # 7 te Wanica.

De hoofddoelstelling van Nacionello Sportpark is de Surinamers, namelijk in het district Wanica, aan het sporten en bewegen te krijgen. Langs de pijlers sport, scholing en een veilige sociale omgeving is het onze bedoeling om welzijn in Suriname op een hoger niveau te brengen. In eerste instantie mikt het Sportpark zich op de jeugd, maar ook oudere doelgroepen kunnen profiteren van onze diensten.

In de verdere ontwikkeling van het Nacionello Sportpark, vervullen zowel de overheid van Suriname als het Surinaamse bedrijfsleven een cruciale rol.

De initiatiefnemers van dit project hopen verschillende bedrijven en organisaties als partners bij te betrekken. Door zich aan te sluiten aan dit project kunnen de bedrijven en organisaties een bijdrage leveren om de Surinamers, in het bijzonder de jongeren, aan het sporten te brengen en hierdoor het welzijn van hun tot een hoger niveau te brengen.

Bewegen

Dat sport of beweging van essentieel belang is om fit te blijven zal niemand bestrijden. In deze maatschappij is het werk zo lichamelijk gemakkelijk geworden, dat wij in andere dingen dan werk de broodnodige beweging moeten verkrijgen.
Bewegen heeft een positieve invloed op uw algehele conditie. Wie regelmatig beweegt, verbetert zijn of haar uithoudingsvermogen, werkt aan stevige spieren en botten, voelt zich energieker en heeft minder last van stress. Beweging werkt daarnaast heel ontspannend.
Tot slot is sporten ook een sociaal gebeuren. Gezellig in teamverband of met een vriend/vriendin of collega bewegen en/of sporten. Als u het slim aanpakt, kost dat niet eens zoveel extra tijd.

Voorzieningen

Het Nacionello Sportpark bezit de volgende voorzieningen:
- Verharde wegen. Alle wegen naar Nacionello Sportpark zijn verhard.
- Stroomaansluiting. Het sportcomplex wordt voorzien van zowel 110 volt als 220 volt stroom.
- Wateraansluiting. Het Sportpark is aangesloten op het waternet van de Surinaamse Waterleiding Maatschappij (SWM).
- Veldverlichting. Het hele complex zal voorzien zijn van goed verlichting.
- 1 X 24 uur beveiliging
- Gratis internet toegang (Wi-Fi)
- Ruime parkeerplaats
- Schone en frisse omgeving

Het Nacionello Sportcomplex is ook te huur voor evenementen, sport toernooien en wekelijkse trainingen van scholen, voetbalteams, volleybal teams en andere sport & spel. Tijdens de trainingsdagen zorgt Nacionello tevens voor een goed gevulde bar en keuken.

Voor meer informatie of het opvragen van offertes kunt u mailen naar: vivian@saninternationalgroup.com

Adres: Tout Lui Fout Kanaalweg # 7, Wanica – Suriname
Tel: 00597 6806695 | 00597 7138657

fb