San International Group of Companies N.V. is een zelfstandig en allround projectontwikkelaar die zich richt op het totale ontwikkelingstraject in de breedste zin van het woord. Op een eigen en unieke werkwijze verzorgt San International Group of Companies N.V. , samen met haar partners in business het gehele traject van de ontwikkeling, initiatieffase tot en met de exploitatie- en beheerfase. Dit in zowel risicodragend als in opdracht van derden.

Kernactiviteiten

Wij ontwikkelen projecten in heel Suriname. Van reguliere woningbouwprojecten, commercieel en medisch vastgoed tot duurzame integrale gebiedsontwikkeling en/of herstructurering.
Professionals & Partners van San International Group of Companies N.V. vertalen de wensen van de opdrachtgever of samenwerkingspartner, door middel van hun integrale projectaanpak naar conceptueel duurzame oplossingen. Daarbij maken wij gebruik van bewezen technieken en de expertise van ervaren adviseurs. In de afgelopen 30 jaren is nationaal en internationaal expertise opgebouwd op het gebied van:

  • Project Development
  • Project Management
  • Real Estate Advisory
  • Mining
  • Consultancy & Facility Services

Strength through Diversity

San International Group of Companies N.V. heeft verschillende ondernemingen in de portefeuille. De vier N.V.’s van San International Group of Companies: Onroerendgoed en Beleggingsmaatschappij Lely Staete N.V., Marsosur Mining & Project Development N.V., N.V. La Linda en Nacionello Village N.V. i.o vormen de basis voor onze slogan ‘Connect to Perfect’! Door onze onderlinge synergie leveren wij innovatieve en duurzame totaaloplossingen aan onze nationale en internationale partners. Ieder bedrijf heeft een eigen identiteit, maar alle organisaties hebben één ding gemeen: voor ons is maatschappelijke betrokkenheid geen marketingtool, maar een integere bedrijfsvoering. Zo hebben wij een aantal jaren geleden belangeloos het sportpark ‘Nacionello’ ontwikkeld en aan de inwoners van Suriname, en in het bijzonder van het district Wanica, ter beschikking gesteld ter bevordering van sport- & vrijetijdsactiviteiten om zo een bijdrage te kunnen leveren aan de kwaliteit van het leven van de bevolking en ter bevordering van een duurzame samenleving in Suriname.
Een ander noemenswaardig project is op het gebied van adequate medische zorg in Suriname. Recentelijk heeft San Interntional Group of Companies N.V. 10 hectare grond ter realisatie van het Streek Ziekenhuis in het district Wanica ter beschikking gesteld aan de overheid cq. bevolking van Suriname, met als doel een bijdrage te leveren aan adequate medische zorg dichterbij in de regio’s. Om zo de inwoners van het district Wanica e.o dichter bij huis van medische zorg te voorzien. Naast de ter beschikkingstelling van 10 hectare grond hebben wij de overheid van Suriname ook toezegd deze voor juni 2013 bouwrijp op te leveren, zodat aansluitend de bouw van het ziekenhuis kan aanvangen.

Project Development; Driven by innovation!

Ook de ontwikkeling van het tweede stadscentrum ‘Lely Staete’ in het district Wanica van Suriname is een goed voorbeeld van onze maatschappelijk betrokken, initiatiefrijke, pro-actieve, innovatieve handelen.
San International Group of Companies N.V. is initiatiefnemer en ontwikkelt in samenwerking met de Surinaamse overheid en andere samenwerkende lokale en international partners het project Lely Staete.